Baby 21 Week Baru Smlm Susah Nak Berak,

Kesian tengok nangis jer.. Td OK pagi Berak itupun skli.. Ada petua tak untuk bntu baby senang mmbuang(berak) mohon momie2 smua share info ye..

2 Balas

bole beli ubt jenis cecair putih tu sis msok melalui buntot ank . ubt tu cair kn najis . picit je dlm lubg buntot dy tu . sy ank dlu sembelit tibe2 pon sy guna tu . klau dy nk teran juga mse tu pon xd la najis tu lngsg xnk kelua mcm mula2 . mse dy meneran tu sis bntu brdiri n kangkang kn bby supye mudh najis dy kelua . bg dy mknn yg brkhasiat sis . jgn bg bnyk mkn kentang . minum milo pon jgn sis biase tu punca bby bwh 2thn kne sembelit . nk bg susu fm pon jgn bncuh pekat2 . ala2 je . sis bole rse dlu susu ank sblm bg . kena kerap kn bg air masak supye najis dy xjdi keras .

Hi sis! Cuba panduan ini untuk menghilangkan sembelit pada bayi. Semoga berguna :) https://my.theasianparent.com/anak-sembelit-bayi