Ade sape2 tahu tak macam mana nak hilangkan batuk berkahak bayi 2 bulan lebih?

Kesian anak batuk2 terutamanya waktu malam

1 Balas

bakar bawang putih , dan ketuk bawang yang dibakar bersama minyak zaitun. letak dalam bekas , sapu urut pelahan di bahagian belakang dan depan "jgn berlebihan. kemudian awak duduk , meyiarapkan baby itu biar dia bau minyak dan bawang putih yang dalam bekas . tepuk2 belakang baby. awak cari dalam youtube ada cara2 tepuk baby tu. sy lupa nama itu.

9mo ago

tepuk percussion kan..?