Rawatan Pilihan Anda

Hello kesayangan? Jika diberi kesempatan pergi buat rawatan, rawatan mana yang anda pilih?? Urutan badan atau rawatan muka? Dapat manjakan diri seharian pun dah cukup dah ni ? Kongsikan jawapan anda di ruangan komen, OK!

Rawatan Pilihan Anda
717 Balas

urutan badan.. ritu dah urut 3x lepas bsalin.. tp tak puas hati dgn cara urutan makcik tu.. aduhh..lepas ptama kali urut tu sy nak kensel tp kesian pulak kat dia.. hmm

Urutan badan sejak prgnt ni bdan selalu sakit..tambahan pula perlu urus 2anak istimewa yg no3 4tahun baru tapi alhamdulillah bole berdikari sndiri

Urutan badan jadi pilihan.. mikmatnya bile diurut.. hilng segala stress.. relaxing time..🤭🤗😅

Urutan badan... segar bila di urut badan jadi ringan dan dapat buat kerja2 d rumah

Urutan bdn 😌 blhlah relaxkan bdn setelah berjuang menjaga anak seharian 😆

Dua2 nak skrg nie.. Sbb nie terapi bg sy.. Rindu nk buat spa n facial..

Semestinya urutan badan. Badan ni dah mula lenguh-lenguh dah

Sangat perlukan urutan badan. Tapi keadaan tak mengizinkan.

Urutan badan..tp kalau dpt pakej dgn rawatan muka pn best..

Badannnnnn omg seronoknya dapat kurangkan sakit² badan ni