Gelaja2 nie nak prgent ke atau ada sakit lai

Kerap kena sakit perut serta cramp Suhu badan naik demam sehari Selalu peninkepala Cirit birit suami pn kena sma sakit prt Pinggang belkang kerap sakit Sebelum Keluar spotting ada lendir..tpi sudah 5 hari keluar warna pink2 coklat..ari ke 6 keluar drah gelap Mudah keletihan Makan pn krg..nasi pn ssh nk mkn tiap ari..

9 Balas

period dh tu.. spotting preggy hanya sehari atau 2 hari shj.. itu pun x berlarutan.. hanya setitik gitu je dan darah x heavy.. awak blh buat upt..bab cirit tu skli dgn suami.. awak & suami ada salah mkn tu..