Gelaja2 nie nak prgent ke atau ada sakit lai

Kerap kena sakit perut serta cramp Suhu badan naik demam sehari Selalu peninkepala Cirit birit suami pn kena sma sakit prt Pinggang belkang kerap sakit Sebelum Keluar spotting ada lendir..tpi sudah 5 hari keluar warna pink2 coklat..ari ke 6 keluar drah gelap Mudah keletihan Makan pn krg..nasi pn ssh nk mkn tiap ari..

9 Balas

Hanya dgn ujian UPT je boleh tentukan pregnant atau tak. Simptom sis rasa ni sama dgn simptom nak dkt waktu period. Tak beza byk pun. Sis pun kata ari ke6 keluar darah gelap, mungkin darah period yg lama tu. Kalau masih tak puas hati, boleh UPT

period dh tu.. spotting preggy hanya sehari atau 2 hari shj.. itu pun x berlarutan.. hanya setitik gitu je dan darah x heavy.. awak blh buat upt..bab cirit tu skli dgn suami.. awak & suami ada salah mkn tu..

Kalau spotting sampai 6 hari tu period sis. Spotting sikit macam mana pun tapi kalau lebih 24 jam tu dah di kira period. Keluar sikit2 gitu sebab hormon tak stabil. Better dapatkan nasihat dari dr 😊

tgok org jgk kot.. klu sy gejala nk pregnant pling ketara breast sakit sbb klu period brest x pnh sakit..

check upt if dah delay period. kdg gejala period is similar with pregnancy

hi sis any updates? pregnant ke sakit lain?

Dah cek upt ke ,, komfirm kan dgn upt test

Check upt teros

period tu