CIRIT BIRIT

Kerap cirit birit bahaya x untuk kesihatan baby n ibu.. Xtahan la.. Xmakan pedas pon cirit jugak?

2 Balas

bole bgtau Kk sis nt dorg bg ubt tok air garam tu . lps tu xpyh minum ap2 jenis susu dlu sbb risau susu buat sis tmbh cirit . sy awl preggy ari tu pon cirit birit teruk wlau pin xd mkn pedas sbb sy mse tu alahan teruk xbole mkn ap yg sy msk . bau smbal pon munth . saba ye sis nt da lame sikit nt ilang la tu cirit ny

Takut kurang hidrasi.. so better minta advice doktor