risau pulak sayaaa

Kerap buang air kecil ni normal kan. Risau pulakkk. Selang 10mnit skli rasa nak terkucil .. 0

13 Balas

Samalah. Sblum prgnant lena tidur. Lps prgnant start 5 minggu tiap mlm, 2 hingga 3 kli bngun nak buang air kecil. Kdang2 siap2 tak nak mnum sblum tidur tpi tetap nak terkencing biarpun tak mnum air.

Saya pregnant 6 weeks, kencing 10- 12 kali sehari😅 sampai letih nak pergi tandas, jadi jernih air kencing 😅

normal..better pakai kain..zap keatas trus..klau slua mkn masa nk buka smua..klau sy la..🤣😂

Normal. Paling geram bila baru nak lena dah rasa nak ke toilet. Tapi kencingnya tak banyak pun😑

Samalah kita. Sampai saya risau saya ni kena kencing tak lawas ke 😭

Biar kerap nk buang.. Asalkn minum air mineral banyak bg lawas.

Normal sis.. Make sure jgn thn kencing je..

Normal sis ...sy 20x sehari...hahhaha

normal je sis ...

Normal je sis.