Keputihan Coklat

Keputihan bewarna Coklat Ketika Hamil Tu Normal k? Sape pernah alami?

13 Balas

Kalau sy dulu tu bukan keputihan sis, itu spotting darah wrna coklat.. Sy dr 5weeks sampai 10week hari2 dok keluar spotting mcm tu. Alhamdulillah baby okay, tp doktor monitor sy sbb threatened miscarriage. Ada yg keluar spotting coklat mcm tu end up gugur. Sis bykkan rehat & rujuk dgn doktor ye.

baik pergi cek sis...tkot GBS...mcm saya ade GBS preggy yg dlu..perlu jage2 kalo ade GBS tok melahirkan nant..ini penting sis..

4y ago

tula..terima Kaseh sis😄

Keputihan selain drpd warna putih. Is not normal at all. Please check with ur doctor. Highly likely chance of GBS infection

sis bawa p hsptal, mcm saya dktr trus scan prut dan cek kat bawah..wlaupun dktr kata baby ok, tpi ttp risau sbb baby first..

Cek la sis...tak normal tu...becampur dgan coklat..bhaya juga tu...better sis..sgera ke hosptal...

sy prnh alami, mula2 just spotting coklat then lps tu brtkar kuar darah,

baik jumpa dctr,x yah tnggu lama2..tkut ada effect ngan bby😣

Klu keputihan berwarna, berbau & kuantiti byk kena refer doktor sis

Itu bkn lagi keputihan normal. Takut lama² akan bleeding

Tak normal. Better segera ke hospital atau klinik