Dimple Pillow Baby

Kepala baby memang perlu beralaskn bantal atau tak perlu semasa tidur/berbaring? Dimple Pillow ni katenye dapat mencegah flathead. Ada jugak dengar baby tidur tak payah lapik bantal dekat kepala. Skg tgh fikir nak beli ke tak dimple pillow ni🤔

Dimple Pillow Baby
2 Balas

saya gne sis. utk elak baby berpusing mse tidur. at least ada penghadang. nk elak flat head, sis kne slalu tukar posisi tido baby. xboleh 1 posisi lama2 & rajin2 usap kepala anak. Insya-Allah xde flathead

saya pakai bantal nipis je..tp kena rajin tukar posisi tidur anak