MOMs to Mom-to-be

Kepada mommy2 yg berpengalaman, blh x share apps ke link untuk brg keperluan baby?? Dan ape persiapan untuk bakal ibu2 bawa ke LB nnti... Kite 1st time & rambang mata tgk brg2 di tiktok shop haha

2 Balas

bila dekat lr. ibu hnya perlu bagi nurse pampers sekeping. sebb bby akan pakai bju hosp. nak keluar nanti baru tukar baju. pad pon pakai yang hosp punya. nanti da masuk wad baru la tukar pad kita. kalau list bby tu banyak sangat. tapi bju bby nb tak perlu beli bnyak² sebb bby cepat membesar.

Boleh type kat google kalau nak senang sikit