Kandungan Luar Rahim

Kepada doktor/ jururawat/ sesiapa yang pernah mengalami masalah di atas, berapa lama selepas diri melalui proses pembedahan disebabkan luar rahim untuk bersama dengan suami? Adakah bersama tetapi masing² ada memakai alat perlindungan atau tidak? Dan bila tempoh yang sesuai untuk hamil?

2 Balas

masa saya keguguran doctor suruh merancang 6bulan baru boleh pregnant, gugur bulan 1 2022 pregnant balik bulan 10 skrg 33week

selepas 3bulan atleast, baru plan utk next pregnancy.