Selepas mengandung luar rahim.

Hi semua.. Doc sahkan sy mengandung luar rahim pada 13.11.2019.. Doctor bt pembedahan laparoscopy malangnya sehari selepas pembedahan sy mengalami komplikasi.. (semasa pembedahan dilakukan tanpa disedari usus sy terluka) sy terpaksa di masukkan ke ICU utk pembedahan usus.. Selama 8 bulan sy terpaksa memakai stoma bag utk membuang najis melalui perut... 03.07.2020 stoma bag di perut telah di buka dan kini sy boleh membuang najis seperti biasa... Sekarang sy mencuba untuk mengandung lagi tetapi belum berjaya.. Adakah sesiapa yang mengalami situasi yang sama seperti saya? Apa yang kamu lakukan? #advicepls #jangandibully

2 Balas

aik...usus terluka kerana kesilapan doktor ke sis ?? luar rahim tu masih bahagian kewanitaan kanan kiri dekat telur atau bagian utures...😳😳 sya pn sptutnya buat srgery jenis tu, tpi apa yg dktor bgtau smasa sign agreement xkn ada komplikasi bagian usus...

xada.. tp sy doakan urusan puan dipermudahkan. aamiin ❤️