Kencing saya bercampur dgn lendir.. normal kee.. nurse kata mucus plug saya tlalu tebal.. betul ke?

Kencing + lendir #bantusharing #advicepls

2 Balas

Kalau nurse kk yg cakap macamtu, boleh jd betul, boleh juga jd salah sbb dia dh banyak pengalaman tapi apa2 pun kalau ada sebarang soalan sila tanya doktor masa checkup terus. kadang awak tanya kt sini kami2 semua bukan doktor/ arif dalam o&g😉

kalau puan risau..dan mmpu tuk g klnik swasta .better puan pergi klnik jumpa doc n tnya..mgkin pd nurse normal tp pd doc sebaliknya...mg dpmudahkan segalanya amiin