clearblue kabur

kenape clearblue line macam ni ye😅 lewat period dh 26 hari. 2 3 hari ni kerap sakit pinggang, perut & punggung tapi belah kiri je. pastu, masuk malam mesti rasa mcam nak demam.

clearblue kabur
3 Balas

Hai sis, bole sy tau sis hamil ka lepas dpt result ni? Sy baru kahwin, dan cek clearblue pagi tadi dapat result mcm ni juga. Garis lurus kurus nipis ja. Positif atau fake result. 🥲🥲

Maybe HCG x tinggi . try cek dr. dulu . utk test UPT better time lepas bangun tido. pagi² . sbb masa tu air kencing x bercampur makan lagi . boleh try .

Period Selalu on time ke? Better check doctor

3y ago

ok sis, thanks ye sudi jawab☺