Pregnant ke ni? Dah lewat seminggu dari waktu period

Biasa period on time, kali ni lewat seminggu..n lately ada keluar keputihan.. tak pasti pregnant ke tak ni..pakai clearblue nmpak cam ada line kabur tp x pasti#ingintahu

Pregnant ke ni? Dah lewat seminggu dari waktu period
7 Balas

beli clear blue yg digital..saya lewat period 5 hari..beli yg digital terus tahu...pegi klinik cek kandungan dah masuk 4 minggu

Negatif sis.. maybe sebab hormon or berat badan naik.. mira pernah kena dulu🥰.. InshaAllah ada rezeki lain..

nampak macam negative , tak nampak line apa apa . maybe hormon or boleh tunggu seminggu boleh repeat balik upt

Taknampak line😅 takpe tunggu lagi seminggu@2minggu lepastu try upt lagi. Kut le hormon kan.

3y ago

Hormon pun penyebab lambat dtg period yea.. so kena tggu lagi seminggu dua eh

Sekarang mcm mane ya? Dah try upt lagi skali tak? Positif ke?

Negative

Negatif