Hairan

kenapa zaman sekrng selalu nak mempertikaikan keadaan ibu hamil .. da 4bulan perut tak besar pun . itu pun jadi isue . tak kesah laa dha berapa bulan sekalipun besar kea kecil itu tak important janji baby dalam perut sihat . stress mummy ade orng yg pertikaikan hal ini

1 Balas

First time mom biasalah risau bila org kritik perut besar sgt, kecik sgt. So they tend to ask themselves, is my baby ok? Kenapa org tnya? Itu psl lah.