Stok susu x byk

Kenapa ye utk anak kedua, stok susu mcm x byk sgt? Padahal da kerapkan menyusu 1-2 jam. Paling lme pon 3 jam. Sbb nak jaga demand n supply. Milk.booster pon da macam2 amik. Apa lg ye sy kna buat. Anak da masuk 9 hari. Sy igt nk buat stok susu awal2 tp sendu sgt bile pump. Huhu

2 Balas

anak pertama bru 1 tahun 4 bulan. mse dgn yg first tu byk je stok susu..sy da bole start buat da mse 1 minggu lpas bersalin. tp yg adek die da masuk 9 hari x dpt byk lg stok..paling byk 2oz je. huhu.

anak 1st bf skali tak