hb low ke??

Kenapa ye tiba2 rase nak pitam bila jlan2, sesak nafas, sejuk ..kdng2 je dia dtang..tpksa dduk skjap bru okey, Hb chek mngu ni 11.9 #18weeks

11 Balas

Hb sis normal je tu.... Mcm sy lah... Tp sy jd gitu bila sy cut gula trus dlm pmknn... Pastu dgn lmbt mkn...kurg tdo dan stress pon boleh jd punca...sbb mse preggy sy kerap jugk pitam..tgh2 mkn pon tbe2 boleh pitam.. Jd sy xcut trua gula...ari2 akn ambil gula.. Bru xde lg jd..n pastikan sy xde stress or lmbt tdo..