Kerenah anak

Kenapa ye ank2 ni bila kita hidangkan makanan khas utk dia.. Payah sgt nk mkn.. Or da makan.. Tapi bila turn mak dia pulak nak makan, dia duk kerumun kita macam kelaparan.. Kalau orang tgk mesti ingat tak bagi anak makan ka.. Dah sudah nya suap jgk le ke mulut ank..agaknya nk suruh mak dia diet kot😅.. Kita ni nk mkn pedas dah x boleh sbb ank x mkn pedas.. Sat lagi anak da tido baru ler mak nye mkn sorok2.. Hahaha😂

2 Balas

mungkin nk makan sama2 dgn sis agknye atau pn dia nk mkn mcm org dewasa mkn.😁😁pndpat sy laa..