Loya trimester pertama

Kenapa ya sepanjang pregnancy ni susahnya nak dpt makanan yg kena dgn tekak ? Benda fav dulu skrg sebut je boleh loya nak muntah. Berapa lama agaknya rasa mcmni ye. Makan ni pun terpaksa sbb lapar sgt2 tp setiap kali suapan rasa nak muntah. Suggest makanan yg kurangkan loya mommies. #firstbaby

Loya trimester pertama
22 Balas

Saya pun mcmtu sis..mmg try and error je apa yg boleh makan..nak cakp terasa makanan tu sedap mcm before pregnant mmg tk sbb morning sickness. tp paksa diri utk makan juga .