Tulang Punggung Sakit

Kenapa ya mommy? Sakit tulang bontot sampai nk jln pon ssh. Nk msak apatah lg. Kadang gerak tgn ke badan dia tarik urat sampai sakit sgt.... Sebelah punggung je. Belah kiri. Terasa mcm tulang lari. Adakah faktor mengandung? #25minggu/6ln

7 Balas

Sama lh sya pn tgah alami skrng ni apa lagi klu dri tdo trus bgus skitnya tu x blh than..satu2 langkah lh sya jln..31w5d Moga kta dbrikn kshaat yg baik ya sis..Aamiin

5y ago

Thank you. Aminnn