panas

Kenapa ya kita rasa panas semacam je badan kita. Buka kipas kuat pun rasa panas tapi husband kata dia tak panas pun mcm mana kita rasa. Tu salah satu simptom preggy ke? #sistanyaje

31 Balas

Aah normal rasanya sis . Saya pun begitu . Sy tgok suami elok je berselimut . Saya sampai bukak 2 kipas . Hahahaha .

Sy dri awl preggy smpai skng dh 33w pnas dia ya ampunnnnn😥 pnas bangat haha..rasa nk bukak je bju sluar haha

Sma lh kita sis klau nak tido @ lpas bgn tido rasa panas sgt walaupn kipas dh pasang ttp rasa panas😅😅

Lol.kalau dah badan tu nak panas.kena lagi sekarang ni musim sakit.demam acah2 feeling2 pregnant. #sissindirjer#

4y ago

Tiba-tiba meroyan 😂

Samala time ngandung dulu tapi sebab prangai buruk Tak suka mandi time pregnant.tidur jugakla panas2 pun

Start bp week yek rs panas tu ... Sy bt ms ni xde pulak rasa pns .. Tp laki asyik ngadu panas tiap mlm 😅 ..

4y ago

Oo sbb sy baru 9week . Baru lagi xrasa lg ya azab nya ni . Tq ya

Saya pun kepanasan jgk..klu tido tu suami kata sejuk..kita ni yg mengandung panas ya amat..

Sama la. Kadang2 lepas mandi pagi bersiap nak pergi kerja pun boleh berpeluh lagi😫😫

mak sy bgtaw sbab bdn kita dh xkuarkan darah kotor tiap2 bulan sebab tu rs panas

Boleh jadi jugak simptom mengandung sbb sy sendiri mcm tu apa2 pon try upt dulu