Bintik bintik merah

Brbahaya ka bintik2 ini kepada bayi sy? Ada sesiapa tahi mcm mna hilangkann ini. #tolongbantujawab

Bintik bintik merah
11 Balas

normal..anak saya lg byk drpd tu..penuh dahi dan pipi..cuma lap2 dgn air bersih selalu..lama2 hilang.skrg dh xd

tak bahaya..kadang2 baby alah pada sabun or susu..pakaikn losen je..ank saya dulu lagi banyak dari tu

x bhya sis, prlhan dia akan hilang, anak sy pun mcm tuu... umur 4 bulan dh xde bntik th

Ruam ni. Normal la utk baby. Tapi jangan biar die sampai melarat

2 norml bg bby mommy. .nty akn ilg 😘😍..hye baby 😘

ia akn hilang dgn sndri sis, no worries

Ruam susu eh itsokay nanti surut sendiri

tk bahaya sis.. nt dia hilang sendiri..

xbahaya sis...itu normal....

rajin sapu Lotion cethapil