Nak masuk 36week

Kenapa skrang ni kerap sakit dkt ari2 ye? Kadang2 dduk biasa pon sakit. Berdiri lagi lah sakit. Bangun dari katil pon kadang2 kena amik step baru boleh jalan, tu pon jalan menahan sakit. Normal ke?

2 Balas

normal tu. sy start sakit dri 5 bulan smpai skrg 36w. makin lama makin akan sakit. sbb bby kepala dh dekat bawah tgh menekan . skrg ni brtmbh plk dgn sakit pinggang, lenguh paha, sakit kepala, cirit . kdg rasa nk berak tpi tak berak.

8mo ago

saya start sakit masa 7bulan lebih. nak masuk 8 bulan baru terasa sakit sangat2. saya kadang2 kena urat tersimpul masa tido, sakit tu jangan ckp lah. btw terima kasih kongsi 😊

Normal… dan jgn lupa kenal pasti tanda2 bersalin… x lama dah tu…

8mo ago

ok kak. terima kasih