Sakit area ari ari kenapa ye.?

Hye mommy, saya baru 32week 1day. Malam tadi tidur nak beralih arah kanan ke kiri, kiri ke kanan sakit sangat area tu. Macam krem pon ye kena slow slow. Pagi bangun nak berjalan pon sakit. Kenapa ye.? Maaf lah saya first time mom so tak tahu. #pleasehelp

Sakit area ari ari kenapa ye.?
2 Balas

normal je tu..bila makin sarat mmg akn rse cmtu..nk bgun seksa..dgn sakit pinggangnya..nk jln pun dh mcm penguin😅..sy smpai skrg 35w tgh ngadap..stiap kli preggy mmg cmni..insha'Allah ni bby ke 4..

3y ago

tu lah ni sakit pinggang nya, bisa, sampai demam lagi lepas vaksin 2nd dose semalam 😭😭😭

Sy semua sakit