kerap sakit bahgian ari2

Hai semua, normal ke sakit bahgian ari2 nak bagun allah je tahu sakitnya, kadang2 terpaksa ampu (pegang bahgian ari2 untuk support nak bagun) baru boleh bagun, Tengah baring nak pusing badan pon sakit . #anakfirst #31week

15 Balas

Yaa normal.. smakin sarat, semakin sakit. Nak gerak kena ampu slalu perut bila nk bgun.. nti nak bersalin pon sama lg sakit. Anggp la ini pengorbanan yg Allah berfirman.. syurga ank di bawah tapak kaki ibu💪🌷👍

Saya 32 week skrg nak bgn mmg susah nk berjalan pun punggung lagi lah sakit sebelah kiri... kena perlahan lahan nak bangun..... dh tk boleh jln jauh dah

Sy dulu pun bila dah 30 weeks plus macam tu ada rasa sakit juga, tapi tak sakit sangat. Kadang-kadang je terasa. Mommy banyakkan berehat ya

Sye dah 36 week 4 day sakit bhgian ari2 kadang sakit btl2 kadang2 dak ape mknanya nyer.kadang2 perut mengeras sgt2

4y ago

Sama la kite..36 week.. Sakit gak.. Cramp je..

sy tgh alami skrg nie sakit tulang punggung pinggang smua sakit...kdg nk bgn pon jd mls sbb trlmpau sakit 37w

4y ago

Saya 37weeks jgak. Kdg rasa ngilu bhgn miss V, sakit tulang punggung. Rasa cam nk baring jea sepanjang hari

normal tu sis nanti dah 36w ke atas lagi kerap tu org panggil bahagian pelvis

Yup nk dekat 30w pn sy dah sakit2, Lagi2 yg baby besar mak kecik mcm sy lagi sakit

Sma la saya pun dh start sakit ari ari..nak bngun pun sush 30week..

saya pon sama trlalu kerap sgt sakit kt bahagian ari2 now 35w hehe

Normal..saya pun sakit jgk..now 23 weeks 6 days