sering mengingau

Kenapa setiap malam.. Ank saya selalu menangis.. Even sekejap je.. Tahu.. Kenapa.. Ank saya baru 1tahun8bulan

6 Balas

Anak sy hari2 tido mengigau,klu beria2 sgt main lg la teruk mengigau dia. Berjangkit dri papa dia kot. Dulu suami sy kuat mengigau tido malam,sbb terlalu letih bekerja. Dah ada anak nie hilang,ank pulak yg mengigau 😅. Tp klu ank menangis kejutkn dia basuh muka dia suruh bangun. Bacakan ayat kursi. Xpun mandikan terus.

Orang cakap, kalau anak siang2 tu main penat sangat, banyak sangat ketawa atau menangis, malam tu dia akan mengigau. Saya rasa, saya pernah search artikel ttg ni di Google. Sebab anak saya pun macam tu masa umur baru 4 bulan nak masuk 5 bulan. Mengigau menangis malam2

Main beriaya sgt kot.. Anak2 sy kalau main beriaya2 gelak sakan malam tu mesti mengigau..

Main beriya sgt tu..mcm anak saya jugak...suka ngigau time malam

Penat bermain tu dia..anak sy pun mcmtu kdg2

Mimpi kot...lately ni dia ada kena marah x