Selera kurang di trimester ke 3

Kenapa selera kurang

10 Balas

mgkin sbb baby makin besar so perut terhimpit sikit mnybbkn ruang jd kecik. nk mkn lebih2 pun susah sbb karang mkn byk sgt senak sgt xpun pedih ulu hati

mungkin bdn dh semakin penat sama kot.. cuba bykkan rehat dan fikir apa makanan yg teringin nk mkn,cari yg tu dan mkn supaya berat bdn xdrop dan baby sihat

Sama 😅 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y ago

Blh

Sama 🥹 kdg jd mls nak mkn . Kalau dulu tm2 , asik nak mkn je mcm takde hari esok 😅

Sy pon sama..malam klo makan gerenti pedih ulu hati..

Sama, mkn telebih sikit jadi senak😣

Sama mcm sya. Xde selera sb keletihan

Sama saya pun takde selera sangat

sama mcm saya kurang selera

memng pon