KULAT LIDAH ANAK 2TAHUN

Hai mommy ada tak ubat untuk bersihkan lidah anak 2tahun ? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

lidah tu patut berus sekali sentiasa...atau amik napkin basahkan gosok kit saja jgn sampai cederakan pulak..sentiasa praktis...ada jual berus gigi bagi bayi kan,,, mcm rubber tu kat farmasi, blh juga guna Since ada kulat skrg, rujuk pada doctor dulu

2y ago

✌🏻sama sama sis

hi, takde pengalaman lagi berkenaan ini, tapi saya pernah baca, ada ubat drop utk kulat lidah baby. tapi rasanya kena consult dulu w doc. atau boleh tanya pharmacist.

kat farmasi ada candid mouthpain

2y ago

ok sis terima kasih 🫶

refer doktor dlu