ibu curious

Kenapa kulit baby tompok2 mcm tu eyh??

ibu curious
35 Balas

Normal baby mcm tu...dah 5 bln hilang LA..biasa la tu...bby lg..tu nama nya masih darah lg.

Golongan darah B ke?? Hihi.. Sejuk tu.. Sy yg dah tua gni pun masi kluar mcm tu.. Hihi

Normal.. Mcm baby sy... Etoo mksd nyaa, baby nnti lagi cpt mbsar.. Mcm skrg laa 😅😂

mak sy cakap tu air mndi baby.. slgi baby ada bnda tu. dia blh bambam.. bdan blh naik..

Dalam medic ia dipanggil mottled skin. Very common in babies. Don’t worry ya 😘

eh! Sama mcm anak saya.. Kulit warna macm tak sekata.. Tertanya2 juge sebab apa..

Kkdg org tua pgl ny air mndy. .nk cpt bsar. .mmg btl pon kkdg sye tgk. .hehhe

Tu maknanya baby nk mbesarkn bdn dia lg yeayyy xdr ape sis.normal je tu

Masa saya dekat scn nurse bgitau baby sejuk akan jadi mcam tu..

sejuk tu sis.. pakai seluar panjang .. takut nt senudung