Bersin sampai senak

Kenapa kdg kalau saya bersin rasa senak perut? Xbahayakan baby ka?#mommybuntu

4 Balas

Ibu sye ade buat pembedahan di perut sbb kanser ovari..physioterapi die ade ajarkan cara2 nak elakkan rse sakit dperut time bersin kne cepat2 bongkokkan sikit badan rapatkan kaki ke dada n pegang perut.. 😌

sy pun sama. skrg tgh dok fikir mcm mana lps baru bersalin nt dan bersin. maun terbukak jahitan czer

3y ago

sy czer hrtu spnjg luka tgh sakit xde lgsung rsa nk bersin..lps pntang bru asyik brsin🤣 nk batuk je sy tahan.. blh berdehem je..

Sy pun kerap bersin sbab ada resdung. Cara sy asal nak bersin cpt2 picit hidung.

time bersin or batuk. tangan pegang bawah perut