Cb digital

Kenapa clear blue ni jadi mcmni. Rosak ke ea?

Cb digital
18 Balas

sye daa 2 kali beli benda nie 2kali jgk jadi benda yg sama, excited nak buat surprise kat Husband sbb anak pertama, sampai sye bukak kat dlm tuh 😅dia pakai battery, lepastuh ade 2line mungkin jgk tak bole detect sbb time tuh kandungan sye 5minggu 😅 dan sekarang alhamdulillah 4bulan

1y ago

Hi ya betul tapi sye daa trauma beli benda nie mahal jadi beli yg mcm nie jgk tapi manual

Xrosak.. Tp kita salah guna.. Sy pernah kena.. Haha melayang2 duit tgk mende tu.. Ingatkn mcm pregnant test biasa.. Skli tgk buku x ilang2 bru la cerdik nya dtg cek dlm kotak ada kertas cara nk test mcm mna.. Hmm da la bole guna sekali jek.. Apa lg buang jek la.. Sbb x bole pki dah pn😂

Mcm rosak ni.. saya pernah beli.. xkeluar apa2... saya pegi farmasi tu..dia kata xmungkin rosak.. saya kata saya dh biasa pakai.. kalau betul2 xrosak.. dia memang cepat je leh baca ni tk keluar apa2.. nak kena kol HQ plak.. pastu last kali farmasi tu gantikan lain.

2y ago

Sama macam saya, tapi malangnya x dapat ganti rugi

Kalau ikot apa yg sy baca means sis dah pregnant maybe dah lebih 8w...sebab 2 xdpat detect...dah boleh buat buku pink...tp sy xtaw la...cuba baca instructions yg ada ...xpon try guna upt biasa check sama ada sis pregnant atau x...

clearblue nie atualy lgi nk bgi confiues org sy beli 3 kli naik cam tu jgk ,clearblue non digital pn sama jgk kabur p kt doctor scan dh masok 4 week ,just share experience jee

2y ago

Wahh yeke sis bestnya

Harap tuan punya post ingat bile last period. Pernah ade org reply post saya pasal clearblue digital ni.. kuar tanda buku ni, kandungan sebnarnyer da 4 bln..

2y ago

Yeke?? Saya cek jadi macam ni 2 kali keluar tanda buku tu..last period saya 2/3

Sy penah tgk org post gmbr upt mcm ni jgk.dy kata bkn rosak.tp baby dh atas dri 4bln..trlampau byk hcg dlm urin..bnda tu xdpt detect..tu cmtu

2y ago

kalau mcm nie pregnant ke tak? ? banyak kali buat samar2.. g ultrasound doktor kata tak pregnant .

Macamni sebab celup tak cukup, air kencing tlalu sikit ataupun lepas celup terus dongakkan yg tempat test tu ke atas, dia kena menghala ke bawah dan baringkan

Tak rosak sis. Saya pun pnh kna. Kita yg salah guna. Bleh refer kertas dlm tu. error to read. Mungkin kita celup dlm urine tak smpai 20sec.

Saya jadi mcmni, sebabnya celup tlampau sikit air kencing atau naikkan strip tu ke atas & tak baringkan. Ada dalam manual