Cb digital

Kenapa clear blue ni jadi mcmni. Rosak ke ea?

Cb digital
18 Balas

Kalau mcmni positif ke? Sy lewat haid 2hari. Lagi satu saya check pukul 11pagi valid ke?

3y ago

InsyaAllah positif dah sis, mcm upt saya.. Selang 3 hri saya test makin lama makin terang😊

Rosak ni, klau ada resit lg, blh pergi tukar di tempat sis beli..

Guna digital memang lama sikit nk dpt hasil..

sy pun jd cmtu jgk aritu tp sy ingt rosak sy buang hurmm

3y ago

tak rosak. mgkin sbb tak letak mendatar. clear blue ni masa dia nak baca wajib letak secara mendatar. sy dah terkena. kali pertama keluar buku, tengok balik apa silap. sbb sy pegang benda tu.. sy tak letak dia elok2 pada permukaan. beli kali ke dua baru lah ok. dapat baca.

kenapa yang keluar tanda buku. ada yang tahu or salah test

1y ago

kami baru test jugak naik macam ni 😭😭😭

maybe baby dlm kandungan dah 4 bulan

Awak pregnant tak?

Rosak tu

5y ago

Tak rosak.. Kandungan ia da x boleh baca pakai clear blue tu dah lebih hampir 2bln tak boleh baca da.. Elok pergi terus kk check urine biar terus buka buku pink.