Tidak mahu menyusu

Kenapa baby saya xnak menyusu dgn baik ? Dia main² ja. Baby menyusu 3 jam skli utk 3oz. Tu pun xhabis. Kena 2 round bru habis. Baby bru masuk 3 bulan. So far dia x nangis, mood ok ja. Xda tongue tie.

8 Balas

anak saya laki, umur 4bulan 4onz 2jam sekali.. tak dapat 2jam sekali.. mmg melalak 😅 bg lebih 4onz dia xnak.. ngam ngam 4onz gak dia minum... kalau bancuh 6onz..dia bazirkan susu.. 😅 kalau bancuh 4onz..dia minum lincin... lps tu next 2jam nak lg... gitulah setiap hari.. huhu..

1y ago

best kan tngok baby bselera. Kakak dia dulu pun mcm ni. Tu yg pening ni. Si adik ni main² ja mnysuu