Baby kembung

Kenapa baby kerap kembung perut ye? Ada tips untuk hilangkan kembung tak..baby menyusu badan

1 Balas

Normal bby kena perut kembung tapi kte sbg ibu kena rajin sapukan minyak telon/ ape2 minyak sesuai utk bby perut kembung di perut dgn urut lembut perut baby..sapu jgk kat telapak kaki baby.. Lps tu rajin kan buat senaman kaki bby utk tolong keluarkan gas/ angin dlm badan (kentut)..mlm kalau boleh pakaikan barut baby slps sapu minyak..harap mmbantu..

5mo ago

terima kasih