Susu tetek

Kenapa 31 weeks susu tk kluar lgi ke mmg lmbt

9 Balas

x sume org kuar susu sblm besalin sis..lps awk besalin insyaAllah kuarlh..rajin2 bersihkan puting kalau ade daki2.. kdg2 cecair dah kuar siket2 melekat kt puting..lps kuar bb ssu pertama kaler kuning nme kolestrom

3y ago

kite org ganu..bile tulis gop eja jd gtu la🤭

Tak tahu tp rasanya normal je. Utk kepastian boleh tny doktor. Mcm sy 19w6d baru perasan ada keluar cecair drp nipple bila tgh bersihkan.

normal kot sis sebab saya pun dah 32w masih xad keluar susu lagi cuma kadang rasa xselesa dekat bahagian breast

nnt nk bnyk ssu bnyokkan mknn chat..biskut Jacobs bulat tu..mnum ssu full cream

Rasanya kebanyakkan keluar selepas bersalin..

Its okay mommy. Nnti akan keluar jugak 😁

Sy lps bersalin bru ada susu badan

Normal

normal