berat bayi lambat

Kenaikan berat badan bayi perlahan

2 Balas

Baby susu badan atau formula? Atau kedua nya? Jaga pemakanan siibu sekiranya susu badan untuk hasil kan susu yg berkualiti. As long as berat ongoing naik dan bukan menurun awak x perlu bimbang. Tu tanda baby aktif. Ada baby naik setiap bulan sikit2, ada yg drop. Jaga waktu tido baby jugak supaya dia x stress. Don't give up as long as anak sihat.

Its ok.anak sy 2y4m berat baru 10kg.tp mkn smua ok je mcm biasa + susu fm lg.myb sjenis ssh naik berat badan