Tetanus

Kena inject tetanus dos kedua.. Merah kat bahu tu rasa nak demam.. Tp rasa sakit pinggang dari pagi lagi.. Normal ka?

2 Balas

Erm mungkin ikot badan masing2.. Saye first injection rase lengoh mcm biase.. 2 ari je rase kebas lepastu saye tak layankan sgt.. Then ok dah lepastu 😊

Side effect badan masing-masing. Saya lepas suntikan ATT terus demam, sakit kepala rasa berdenyut, tempat suntikan jadi bengkak membiru sikit.