Assalamualaikum ibu2 nak tanya esok saya pergi hospital buat pembedahan payudara tak bahaya ke takut

Kena baby. saya Pregnant 21 minggu

2 Balas

Haaaa? esok dah operation baru ari nie tanya bahaya ke x? awak x consult doktor awak ke yg awak tgh pregnant? kalau dah consult dgn doktor knape nk risau. awak lebih rela dgr pendapat sini drpd doktor ke? breast awak kt breast la. baby kt rahim. jauh tu awak antara breast dgn rahim. x kn lah dorg nk operate breast awak dorg g kacau rahim awak plak kn. hehehehehe.

1y ago

Than shouldn't be a problem right kalau die tahu awak pregnant. x pyh risau2 lah. better awak bertenang sahaja lebih baik.

rasanya okay je.. inshaallah.. sy operate appendix masa kandungan 8w, lagi risiko time tu.. And now alhamdulillah, kami dua dua sihat 20w+… semoga sampai lahir besar n forever sentiasa sihat 🥰