Minta tlg doakan sya

Assalamualaikum, #bantusharing #pleasehelp minta doakan sya esok dan baby selamat, esok dh kena buat ecv kalau tak berjaya terus kena cs, skrang stress sngat, tdur pun x boleh, takut sangat. 😭

2 Balas

Apa yg sebenarnye berlaku sis? Sy doakan ibu & baby selamat semuanya..

4mo ago

Amiinn, thank you sis, Alhamdulillah, tak jadi cs sis sbb berjaya buat ecv. 😊 Baby tak songsang dh, skrang sya tunggu bby bila nak kluar. 😊

Mudahan Allah kurniakan ketenangan buat puan dlm menghadapi semua tu.

4mo ago

Sana