cyst

Hi uolls. Nak tanya siapa ada pengalaman kena cyst dan buat pembedahan dekat hospital kerajaan ? Boleh saya tahu berapa kos utk kerajaan ? Dah tnya swasta kos pembedahan 10k ?

2 Balas

sy operate cyst kat hospital kerajaan. kos spnjg 5 hari dduk hospital termasuk bil rawatan semua rm95 je. ubat free. alhamdulillah. klau swasta sy ada tanya jgk range dlm 10-15k. jauh beza dgn gov. kalau mampu silalah pergi huhu

2y ago

awam sis. sy & husband kerja swasta

Hospital kerajaan hanya akan buat operation if cyst more than 5cm dan makin membesar disertakan rasa yang sakit sangat... Kos tak pasti pula

2y ago

Sis, penjagaan semasa lepas bedah masa mengandung tu ok tak? Saya punye cyst 15cm. Bby dlm kndungan br 12w