Betul ke minum air batu anak bole kembung perut , sye mnyusu 2 bulan

Kembung perut

5 Balas

dulu anak sye kerap sgt kembung ,, boleh kta tiap malam la .. sye igtkan sbb pemakanan sye , jadi sye pantang macm2 .. lps ank sye sebuln lbh sye try tukr susu (fm for topup je) , terus dh tak pernh kmbung .. rupnya kmbung sbb susu fm x sesuai🤭 .. skrg sye bedal jagung la apa2 pun semua ok xde kmbung dah

Tak pun Ank kembung sbb lengkapan menyusu @ menangis yg kerap. Saya ada baca pkongsian dr elmelda

xbetul , saya minum je air sejuk so far anak elok aje

tak betul

tak pun