Takut tapi bershukur dapat pregnant

Kembar 1 kantung 1 uri Hi,ada tak yg sama pengelaman..normal ke scan twins 8 weeks ..twins satu lagi masih kecil?beza 1weeks ..help 🥹overthinking sudah nii…

Takut tapi bershukur dapat pregnant
5 Balas

Alhamdulillah tahniah sis jgn overthinking enjoy your journey pregnancy okay. Doa byk2 mudahan sis & baby sentiasa dilindungi🤲🏻

3w ago

Amin amin..terima kasih sis❤️

awal lagi tu sis..baby masih dalam proses membesar lagi..doa yang baik2 je..jaga makan..jaga diri..semoga dipermudahkan..

3w ago

Baik sis❤️

Sis saya pun mcm tu baru 8weeks yg satu lagi kecik seminggu mcm sis, semoga semuanya selamat!🥰

3w ago

Wahh mcm tu ya..agaknya mggu ke berapa ya berat dan size twins ni balance?

Xpayah risau sis sama sayapun beza 1 week..ini scan guna Transvagina ke x sis?

3w ago

Scan normal sis..ats perut..cuma overthinking lah ..sbb banyak sangat beza twins 1 dan 2 ..sbb satu kurang nutrisi..jadi risauu..bila agaknya ya diorg sama size?mggu keberapa?

alahan kuat tak sis ?

3w ago

Yaaa kuat sangatt..tapi leps tahu twins satu lagi kurang nutrisi kena paksa jugaaa minum susu bgi tambhan makanan..sbb risauu jauh sangat beza twins ni..