JOM SHARE KORG BRPA MNGGU AND DA TAHU JENIS GENDER BABY ATAU BELUM 😊

Kemarin g checkup utk rview bsp skali scan ha. Usia kandungan skrg 22 weeks mnggu depan 23 weeks. Alhamdulillah, baby bgi kerjasama yg baik wktu scan n my second baby is boy 💞 alhamdulillah, sepasang da pada usia 20 tahun 😊 lepasni rehat lama sikit la 😅

3 Balas

sy tau gender masa 21w. doktor letak je benda scan tu atas perut terus nmpk gender 😂 bebird jelas nyata dan terang. baby dlm perut tk reti nk bg surprise betul la haha. skrg dh 26w, rasa mcm kejap betul 2nd trimester ni berlalu..

wahh samalah kita 😍 baby bagi kerjasama juga masa scan, memang terang lagi bersuluh nampak bebird dia 🤣 saya scan masa 22 weeks juga hehe. now alhamdulillah dah 39 weeks 2 days, tunggu masa nak bersalin je ni 😇

awk dh scan baby ?? bpe minggu dh boleh tgok jantin