Jantina baby

Nk tnya usia kndungan brpa weeks baru boleh tahu gender? Skrg da 11w. Sy da takda ibu nk tnya..segan nk tnya mil. Hrp dpt bantu. #1stimemom #ingintahu

2 Balas

Jantina baby yg sy tau dr sini ada yg seawal 14 minggu dh nampak masa scan, lg lg klu baby boy senang nampak. Pengalaman sy scan masa 15 minggu dah nampak

Masa saya scan 12 minggu boleh nampak dah sbb boy. Tapi nak confirmkan betul betul masa 20 minggu nnt