selamat malam...

Kemarin dlu saya dari hospital...ambil keputusan darah n saya minta scan mna lh tahu ada keajaiban...tpi docter cakap.saya ovulation...lepas tu docter ckp nmpk telor2..apa maksud docter tu yah kwn2 ???

2 Balas

Laaa knp x tanya trus kat doktor yg rawat awk.. Kita sbg pesakit blh n ada hak utk tanya tntg keadaan tubuh kita, cara rawatan, apa efek lpas rawtan n lain2..

5y ago

Saya da tnya...tpi jwpn doc tu mcm nda memuaskan..dia ckp.mungkin mahu period...saya pn bingung..apa pula kaitan sma telor2...

Mgkin maksud doc telur kita...tapi telur tu nk kena tgk jgk matang ke x..klu xmtang xjadi jgk..klu matang insyAllah ade peluang

5y ago

Doc y scan saya 2 orang...tpi dua2 pn tdk memuaskan...