Xtau mengandung atau tak.. siapa pernah macam nie

Kemarin ada appointment gn doctor kes failing pregnancy, check upt pun negative. Tapi tadi check upt naik 2line, mcm mna tu..? Help me.. dh confius..???

Xtau mengandung atau tak.. siapa pernah macam nie
22 Balas

Mtk 2nd opinion sampai kite rs puashati sis.sy hritu test upt double line.scan dr ckp xprgnt.gumpalan drh ada tp dr ckp mcm nk dtg period.kite naif dgr je tp tny lg mmg akn jd double line ke dr nk dtg period? Dr ckp xsure mungkin jgk prgnt.blk dtg prsaan down..mungkin jenis cpt stress.sampailah satu ms gugur drh keluar ketul,p klinik lain ckp confirm prgnt n gugur.siap buat blood test hcg.kira puashati sgt bila tahu yg exactly.so sy cdg sis buat blood test.tgok level bcaan mkin drop or high.smntra tu jgn down mcm sy..jg diri jg kshtn jd mkn mnum n happy2 je ok. Skrg sy tgh tggu ms nk brnk je ni lps gugur awal taun lps

4y ago

Slagi xtrun drh,ad hrpn sis. Tgu lg seminggu dua,cek blk n scan tgok dlm rahim mcm mana. Sy doakan yg terbaik ntuk awk mtk2 la mngdung aamiinn

Cek lagi pada waktu yg berbeza.. Sbb sy cek pagi negatif.. Petang n malam bru terang.. pergi klinik UTK cnfirm.. doc trus scan.. dah xguna upt.. Mybe HCG sis masa cek kt klinik low

4y ago

Sy cek 1st MLM.. sblum tido sbb xtahu PLK yg seeloknya pagi.. cek MLM jam11 2 Line terang.. Google info ckp pgi ok.. sy test pagi xde Line.. so sy pikir nk priod.. petang sy cek 2line pulak.. tpi xterang MCM MLM.. last sy test smula 2hri kemudian sama juga.. MLM 2upt berlainan terang . Pagi sy repeat 4upt. Upt eco dan farmasi.. eco 1 jenis terang..2 lgi pudar.. 1 frmsi paling xnmpk Line.. MCM penyejatan je.. tu yg nekad ke klinik cek sbb perut angin semcm.. pergi cek dh 8w+

Prgnant.. Sy pn doc ckp failing jgk mase week 6.. Tp alhamdullilah skrg dh nk masuk week 13... Kuasa Allah semuanya...

2y ago

saya pun baru je doc sahkan kandungan tak jadi tapi bila bidan pegang perut dia kata lekat..jadi saya confius mana satu

Nti sis try lg skali..amik ms awl2 pg sis bgun sblm solat subuh... Klu sm.result nye dh blh dh g klnik buat buku pink..mg d pmudahkn segalanya..aamiin

4y ago

Sm2 😉

Jangan panik puan terus gi kelinik swasta scan baby sy pun mcm tu juga naik 2 line tapi pi kelinik kerajaan cek upt negetif

4y ago

Haa tulah.. lgi smggu sy g cek swasta.. tq yee

trai cherk 2, 3 hri lgii... klu cm tu jgk positif la tu blh cherk blik dkt klinik tu tnjuk bnda tu skli

Check dgn upt jenama lain plk, klu 2 line lg sis pregnant 🤰🏼. Semoga dipermudahkn

4y ago

Aminn... terima kasih tee

Cek 2x lagi dgn upt jenama lain. Kalau naik 2 line lagi. Konfom pregnant

4y ago

Okey.. nti sy try bwt lain2

setau saya [email protected] bawa test tu jmpa doktor...

Tulaa line pon terang je Naik. Try cek lg 2-3 hari sis