Hai momies2...nak tnya,normal ka kalau 8weeks ni ada bleeding ya?...tp bukan fresh blood...

Keluar mcm period yg nak last mcm tu...first sy pernah misscariage tp dah lbih 6mth mcm tu....tp for info🙏#firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Sis terus pergi clinic / hospital untuk check. Lepas doc bagi ubat kuat rahim, sis banyakkan bedrest dan jangan stress2 ok. InsyaAllah nanti bleeding stop. Semoga dipermudahkan urusan sis.

2y ago

owh,yaka..tq..esok bru nak pg klinik sb on of...taktau stress yg mcm mana sb rasa biasa ja...anywy,tq info ya...insyaallah d prmudahkan...doa sama untk awak jg..allahumna amiinn...

Tak normal. Apa2 bleeding/spotting di awal kehamilan, silakan jumpa doktor untuk pengesahan samada akibat proses penempelan atau ancaman keguguran.