Turun tanda

Keluar keputihan warna coklat pergi check hospital bukaan masih 1cm.Ada tips untuk cepatkan bukaan tk. #firstmom

Turun tanda
2 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn brsalin normal..sy cuma ada pnglmn brsalin czer je...jika puan ada ig cuba puan follow ig sy share ni..mana tau blh mmbntu puan tuk persedian mental dan fizikal dlm bersalin tenang..byk tips yg eja confinementhelper ni share dan rmai berjaya bersalin tenang lepas bljr ttgnya...doa sy pd puan mG Allah pmudahkan urusan puan di sana..dr saat hamil hingga slmt melahirkan..Allahuma aamiin Ya Mujib .hrp apa sy share ni dpt mmbntu puan ..aamiin

awk dh kna stanby je tu..banykkn bjalan rehat n mkn sckup nya..saya dlu turun darah..saya trus g shopping2 brang ank dlu xnk lyan sgt..dlm mall dh jd mcm robot xblh nk jln hehehe mber hantar g klinik bru terbuka 2cm saya mtk nk blik bkung fu dlu d rmh jln sna sni bg cepat proses pembukaan..so tgh mlm bru terbuka 8cm dlm setengah jam dh lahir..