Turun tanda

Keluar keputihan warna coklat pergi check hospital bukaan masih 1cm.Ada tips untuk cepatkan bukaan tk. #firstmom

Turun tanda
2 Balas

awk dh kna stanby je tu..banykkn bjalan rehat n mkn sckup nya..saya dlu turun darah..saya trus g shopping2 brang ank dlu xnk lyan sgt..dlm mall dh jd mcm robot xblh nk jln hehehe mber hantar g klinik bru terbuka 2cm saya mtk nk blik bkung fu dlu d rmh jln sna sni bg cepat proses pembukaan..so tgh mlm bru terbuka 8cm dlm setengah jam dh lahir..